Z wczorajszego rosołu ze swojskiego brojlera, pomidorowa.
składniki : Części rosołowe z kurczaka brojler, 4 małe lub 2 duże marchewki, 1 gałązka lubczyk - magii, 4 plasterki selera, 1 liść pora, 1 gałązka selera, 5 ziarenek ziela angielskiego, 2 liście laurowe, szczypta pieprzu, 1 mała cebula, ulubiona przyprawa w formie jarzynki, 1 pęczek natki pietruszki, 1 łyżka cukru, 1 słoik pulpy pomidorowej, 1 łyżka majeranku, 1 mała śmietana.
Odgrzać rosół, dodać do niego makaron lub ryż, zagotować.
następnie dodać pulpę pomidorową ze świeżych pomidorów oraz majeranek, zagotować.
śmietanę rozrobić z wywarem od zupy,
zalać zupę dodać cukier zagotować.
nie lubię aby jedzenie się marnowało dlatego zrobiłam pomidorową z wczorajszego pysznego rosołu.
Odgrzać rosół, dodać do niego makaron lub ryż, zagotować.
następnie dodać pulpę pomidorową ze świeżych pomidorów oraz majeranek, zagotować.
śmietanę rozrobić z wywarem od zupy,
zalać zupę dodać cukier zagotować.
nie lubię aby jedzenie się marnowało dlatego zrobiłam pomidorową z wczorajszego pysznego rosołu.
Komentarze
Prześlij komentarz